De praktijk


OVER ONS

U kunt bij ons voor alle tandheelkundige behandelingen terecht. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en endodontologie. Bovendien zijn we een officiëel erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten. Daarnaast bieden wij al meer dan 40 jaar tandheelkundige zorg aan spelers en medewerkers van FC Twente.

Onze tandartsen staan geregistreerd in het BIG register van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij bedrijven de tandheelkunde op academische wijze. Daarbij maken wij gebruik van de allerbeste materialen en technieken die er zijn en beschikken we over zeer moderne apparatuur.

HET TEAM

In onze praktijk werken drie tandartsen, twee mondhygiënisten, drie preventie-assistenten, meerdere tandartsassistentes en twee administratief medewerksters. Onze medewerkers hebben een officieel erkende opleiding gevolgd in Nederland en de tandartsen zijn BIG geregistreerd.

Wij werken nauw samen met de beste kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en tandtechnici. Op deze wijze bieden wij al vele jaren topzorg waarbij het hele tandheelkundige veld wordt afgedekt.

Back to Top