Belangrijk nieuws

Enschede, 27 november 2023

Beste patiënten,

Helaas moet ik u informeren dat het me niet gelukt is om een waarnemer voor mijn praktijk te vinden tijdens mijn ziekte. Zoals u misschien wel in de media heeft gelezen is er een groot tekort aan goed opgeleide tandartsen.

Na bijna 25 jaar moet ik u zeer tot mijn spijt meedelen dat ik, mede door het niet kunnen vinden van een waarnemer, genoodzaakt ben mijn praktijk te beëindigen.

De overdracht van een tandartsenpraktijk kost tijd. Om ervoor te zorgen dat de zorg voor u en andere patiënten gewoon doorgaat hebben we een goede en naar ik hoop voor u  passende oplossing gevonden. Mijn praktijk draag ik over aan Tandheelkundig Centrum Enschede met locaties aan de Eeftinksweg, Lasondersingel en in 2024 ook aan de Buursestraat te Enschede. De toekomst van de praktijk en de patiëntenzorg is daarmee gewaarborgd.

Wat betekent de overdracht concreet voor u?

U kunt voor alle tandheelkundige behandelingen terecht bij Tandheelkundig Centrum Enschede. Zij verzorgden al de opvang van spoedklachten tijdens mijn afwezigheid.

We dragen daarom op dinsdag 28 november 2023 uw patiëntgegevens over aan Tandheelkundig Centrum Enschede om zo de continuïteit van de zorg te waarborgen. Uw medische gegevens zijn alleen zichtbaar voor de zorgverleners die daar werken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Tandheelkundig Centrum Enschede. Telefoonnummer: 053-4316051. Of mail naar: info@tandartsenschede.nl . Bij hen kunt u ook aangeven dat u zelf op zoek gaat naar een andere tandarts of deze al gevonden heeft. Uw dossier wordt dan naar uw nieuwe tandarts gestuurd.

Helaas kan ik niet persoonlijk afscheid van u nemen. Ik wil u zeer hartelijk danken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld. Het ga u goed!

Met vriendelijke groet,

W.G.M. Ankoné, tandarts